Tekinsoy, Kentsel Dönüşüm Projelerini Anlattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekinsoy, Kentsel Dönüşüm Projelerini Anlattı

06.11.2012 16:41

"Mimarlık Buluşmaları" programı kapsamında düzenlenen toplantıda kentsel dönüşüm projelerini anlattı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Tekinsoy, Abdullah Gül Üniversitesi tarafından düzenlenen

"Mimarlık Buluşmaları" programı kapsamında düzenlenen toplantıda kentsel dönüşüm projelerini anlattı.

Tekinsoy, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Kayseri'de kentsel dönüşüm projelerinin 1995'li yıllarda uygulanmaya başladığını belirterek, kat edilen pozitif gelişmeyi çeşitli fotoğraflarla anlattı.

Uygulanan projelerle gecekondulaşmanın önüne geçildiğini kaydeden Tekinsoy,

"Büyükşehir Belediyesi olarak imara aykırı olarak yapılaşmış bölgelerin imarlı hale getirilmesi ve eskimiş kent dokusunun yenilenmesi konularında önemli çalışmalar yaptık" dedi.

Tekinsoy, Büyükşehir Belediyesi'nin "Kayseri Mahallesi ve Kaleiçi Kültür-Sanat Merkezi" projeleri hakkında da bilgiler verdi.

Muhabir: Orhan Canbulatel

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekinsoy, Kentsel Dönüşüm Projelerini Anlattı - Son Dakika


Advertisement