Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) mart ayı yönetim kurulu toplantısı, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın başkanlığında yapıldı.

26.03.2013 11:20

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) mart ayı yönetim kurulu toplantısı, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın başkanlığında yapıldı.

TRAKYAKA Hizmet Binası'ndaki toplantıda, Vali Yerlikaya'nın başkanlığında önceki toplantıda alınan kararlar değerlendirildi, 2014-2023 yılları arasında uygulanacak "Bölge Planı" yazım süreci hakkında bilgi verildi.

Toplantıya, Edirne Valisi Hasan Duruer, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Tekirdağ İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçinoğlu, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Behçet Şen, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş da katıldı.

- Çorlu MYO'da "Kariyer Günleri" düzenlendi

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Meslek Yüksekokulu (MYO) Kişisel Gelişim Topluluğu'nca "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.

Çorlu MYO Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansta, "Muhasebe Mesleğinin Dünü, Bugünü ve Geleceği", "İş Hayatı, Özel Sektör ve Kamu Sektöründe İş İşleyişi" ve "Bağımsız ve İç Denetim" konularında sunumlar yapıldı.

Konferansa, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

-NKÜ'de Kütüphane Haftası etkinlikleri

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'nca, Kütüphane Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen "Okuma Şenliği"nde, öğrenciler canlı müzik eşliğinde kitap okudu.

"Okumak" ana temalı "Okuma Sağanakları" adlı fotoğraf sergisinin açıldığı etkinlikler, 1 Nisan'a kadar devam edecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement