Tepebaşı Belediyesi'nin Yem Desteği, Adıyamanlı Besicilere Ulaştı - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi'nin Yem Desteği, Adıyamanlı Besicilere Ulaştı

Tepebaşı Belediyesi\'nin Yem Desteği, Adıyamanlı Besicilere Ulaştı

Tepebaşı Belediyesi tarafından deprem bölgesindeki besicilere destek olmak amacıyla başlatılan ‘Bir çuval yem benden’ kampanyasında toplanan 15 ton yem, Adıyaman'ın Yaylakonak ilçesine ulaştı.

05.03.2023 14:10  Güncelleme: 14:14

Tepebaşı Belediyesi tarafından deprem bölgesindeki besicilere destek olmak amacıyla başlatılan 'Bir çuval yem benden' kampanyasında toplanan 15 ton yem, Adıyaman'ın Yaylakonak ilçesine ulaştı.

Tepebaşı Belediyesi'nin, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından bölgeyle dayanışması sürüyor. Bu çerçevede, Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu ve Tepebaşı Ziraat Odası iş birliğiyle depremden etkilenen küçükbaş ve büyükbaş hayvan üreticileri için başlatılan 'Bir çuval yem benden' kampanyasında ayni ve nakdi olarak 15 ton yem toplandı. 15 ton yem, Adıyaman'ın Yaylakonak ilçesindeki üreticilere dağıtıldı.

KAMPANYA DEVAM EDİYOR

'Bir çuval yem benden' kampanyasına destek olmak isteyen Eskişehirliler, yem bağışlarını Çukurhisar, Gündüzler, Muttalip mahallelerinde yer alan Tepebaşı Belediyesi ek hizmet binalarına ve Tepebaşı Belediyesi Sakintepe Soğuk Hava Deposu'na teslim edebilecek. Yetkililer, bir çuval yem tutarının 350 TL olduğunu belirterek, yurttaşların kampanyaya nakdi yardım da yapabileceğini kaydetti. Yardım kampanyasıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler, 444 44 26 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi'nin Yem Desteği, Adıyamanlı Besicilere Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement