Teşekkür Mektubunu Teslim Ettiler - Son Dakika
Yerel

Teşekkür Mektubunu Teslim Ettiler

Teşekkür Mektubunu Teslim Ettiler

Özel Olimpiyatlar İl Geliştirme Sorumlusu Güngör Erenoğlu ve Edremit Özel Olimpiyatlar İlçe Sorumlusu Hikmet Ercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç’u makamında ziyaret ederek Dilek Sabancı’nın göndermiş olduğu teşekkür mektubunu takdim ettiler.

03.01.2017 12:54

Özel Olimpiyatlar İl Geliştirme Sorumlusu Güngör Erenoğlu ve Edremit Özel Olimpiyatlar İlçe Sorumlusu Hikmet Ercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç'u makamında ziyaret ederek Dilek Sabancı'nın göndermiş olduğu teşekkür mektubunu takdim ettiler.

Özel Olimpiyatlar İl Geliştirme Sorumlusu Güngör Erenoğlu "Özel olimpiyatlar Balıkesir il oyunları organizasyonunda oyuncuların büyük çoğunluğunun Edremit'ten olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bunun en büyük nedeninin de İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak sizlerin her zaman desteklerinizi yanımızda hissetmemizdendir" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç'ta "Her zaman bu tür organizasyonlara ellerinden gelen desteği sağlayacağız. İlçemizde bu tür çalışmalara büyük bir özveriyle, yaptığı işe gönlünü de katarak, her daim engellilerin eğitimiyle ilgilenen Özel Eğitim Öğretmeni Hikmet Ercan'a gayretleri için ayrıca teşekkür ediyorum"dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teşekkür Mektubunu Teslim Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement