THY, "Türkiye Uçuyor" Projesi İçin Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

THY, "Türkiye Uçuyor" Projesi İçin Destek İstedi

THY, "Türkiye Uçuyor" Projesi İçin Destek İstedi

THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna, MÜSİAD Antalya Şubesi'ni ziyaret ederek, "Türkiye Uçuyor" projesi için destek istedi.

13.02.2013 15:46  Güncelleme: 15:40

THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna ve Anadolu Jet Tanıtım Pazarlama Müdürü Demokan Murat Ökten, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi'ni ziyaret ederek, "Türkiye Uçuyor" projesi için destek istedi.

THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna, MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ömer Durna, ziyarette yaptığı konuşmada, Anadolu Jet ve THY olarak amaçlarının, aile şirketlerinin markalaşmasına katkı koymak olduğunu söyledi. Proje kapsamında Kayseri, Samsun ve Adana'da ön çalışma yaptıklarını anlatan Durna, ilk lansmanı Gaziantep'te gerçekleştirdiklerini ifade etti. Durna, "Türkiye Uçuyor" projesi için MÜSİAD yetkililerinden destek istedi.

MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz de THY ve Anadolu Jet'in iş dünyasına sağladığı katkıyı önemsediklerini kaydetti. Ticaret için en ücra noktalara işadamlarının gidebilmesinin ekonomik gelişmenin önemli argümanlarından olduğuna işaret eden Lekesiz, Türkiye'nin ihracatının artmasının için hava yolu ile ulaşım imkanlarının artması gerektiğini bildirdi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel THY, 'Türkiye Uçuyor' Projesi İçin Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement