Ticaret Borsası'ndan Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Ticaret Borsası'ndan Ramazan Yardımı

Ticaret Borsası\'ndan Ramazan Yardımı

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hastaoğlu " Her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere az da olsa katkı sağlamanın mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

03.08.2012 13:21  Güncelleme: 14:00

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere, Ulaş Belediye Başkanı İsmail Koçak, Altınyayla Belediye Başkanı Yasin Demirkaynak, Gürün Belediye Başkanı Mehmet Aktaş ve Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk'e gıda yardım paketlerini teslim etti.

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu yaptığı açıklamada, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek, " Her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere az da olsa katkı sağlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Her yıl Ramazan ayında şehir merkezinde düzenli olarak yapmış olduğumuz gıda yardımında bu sene ilçelerimizdeki ihtiyaç sahiplerini de unutmadık. Muhtelif temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerini, Ulaş, Altınyayla, Gürün ve Kangal belediye başkanlarımıza teslim ettik. Bu yardımlar belediye başkanlarımız aracılığı ile ilçelerimizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır." dedi.

İlçelerinin her geçen gün geliştiğini ve güzelleştiğini belirten belediye başkanları ise Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğlu ve yönetimine ilçelerdeki ihtiyaç sahiplerini unutmayarak gerçekleştirdikleri gıda yardımı için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ticaret Borsası'ndan Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement