Torbalı AK Parti'de Behçet Çınar da Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Torbalı AK Parti'de Behçet Çınar da Aday Adayı

Torbalı AK Parti\'de Behçet Çınar da Aday Adayı

Torbalı'da Nurettin Albaş, Adnan Yaşar Görmez, İbrahim İbişoğlu, Ahmet Özkan'ın ardından Ticaret Odası Meclis Başkanı Behçet Çınar da dün bir basın açıklaması yaparak adaylığını açıkladı.

01.11.2013 12:15

Torbalı'da Nurettin Albaş, Adnan Yaşar Görmez, İbrahim İbişoğlu, Ahmet Özkan'ın ardından Ticaret Odası Meclis Başkanı Behçet Çınar da dün bir basın açıklaması yaparak adaylığını açıkladı. Uzun süreden beri görevlerinden istifa etmeden adaylık başvurusunda bulunmak için Ankara'ya giden Behçet Çınar, Sezai Tamer, Cıva İsmail Akman, Faruk Aksoy, İbrahim İbişoğlu Ankara'dan elleri boş dönünce görevlerinden istifa etmeye başladı. Behçet Çınar AK Partiden Belediye Başkan Aday Adayı olmak için dün resmen istifa etti ve neden başkan adayı olduğunu açıkladı. Görevinden istifa eden Çınar'ın yerine Hüseyin Karaman ve Mehmet Baykara'nın ismi geçiyor. Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Adnan Yaşar Görmez Behçet Çınar'ın adaylık için başvurusunu "Aday adayı sayısının çok olması partimizin zenginliğidir. Sonuçta bir tane belediye başkan adayı çıkacak. Bu da Başbakanımızın atayacağı kişidir. Aday kim olursa olsun hepimiz partimizin çıkaracağı adayın arkasındayız" yorumunu yaptı.

'TÜM ADAY ADAYLARI BİRLİK İÇİNDEYİZ'

Ticaret Odası'nda yaptığı açıklama ile istifa dilekçesini sunan Behçet Çınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "2009 yılında almış olduğum Ticaret Odası Başkanlık bayrağını en iyi şekilde taşımak için elinden gelen çabayı göstererek iyi bir yol aldığımıza inanıyorum. Bu anlamda bizden önce varlığı ile yokluğu belli olmayan, kasasında 67 bin TL nakitle devraldığımız odamızı, yaklaşık 1 milyon TL nakit para, 2 milyon TL yatırım değeri olan ve halen inşaatı devam eden yeni oda binası ile devir ettim. Başkanlık yaptığım dönemde odadan 1 kuruş maaş almadan ve makam arabası kullanmadan kendi imkanlarımızla faaliyetlerimizi sürdürdük. Bu manada gençlerimize, seminer ve kurslar düzenleyerek, okullara ayni ve nakdi destekler yaparak, mesleki eğitime önem veren çalışmalarda bulunduk. Türkiye'de KOSGEB sinerji odağı olan tek ilçeyiz, odamızı Türkiye'mizin ilk 20 akredite Ticaret Odası arasına getirmeyi başardık. Birçok konuda etkin ve aktif olarak rol aldık, üyelerimizin her zaman yanında olmaya özen gösterdik. Unutmamak gerekir ki "başarıların yolu birlik ve beraberlikten, ben değil biz olmaktan geçer." Bilindiği üzere ilçemizdeki oda başkanı arkadaşlarım Sezai Tamer, Cıva İsmail Akman ve AK Parti kurucu ilçe başkanı İbrahim İbişoğlu, kurucu üye Faruk Aksoy ve daha birçok arkadaşımızla birlik ve beraberlik içinde yola çıktık. Hepimize ve Torbalı'ya hayırlı olması diliyorum." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı AK Parti'de Behçet Çınar da Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement