Tp'nin 350'nci İstasyonu Artvin'de Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tp'nin 350'nci İstasyonu Artvin'de Açıldı

Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin 350'nci istasyonu Artvin'de törenle açıldı.

10.10.2015 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin 350'nci istasyonu Artvin'de törenle açıldı.

Artvin- Borçka karayolunun 11. kilometresinde 10 bin 645 metrekare alan üzerine kurulan ve 4 bin 500 metrekare istasyon alanı olarak hizmet verecek tesisin açılış törenine, Vali Kemal Cirit, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, TP Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürü Mutlu Gül, iş adamı Celal Öztürk ve davetliler katıldı.

Vali Cirit, Artvinli iş adamı Öztürk tarafından Artvin'e kazandırılan tesisin açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Doğduğu topraklara yatırım yapan iş adamlarını önemsediklerini belirten Cirit, "Ticaret ve sanayi odalarında kayıtlı 2 bin 500'e yakın iş adamımız, esnafımız var. Öztürk'e, bu iş adamlarımıza örnek olacak pozisyonla karşımıza çıktığı için teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Kışla, TP'nin bayiliğini Artvin'e getiren Öztürk'ü tebrik ederek, "Bir insanımızı dahi istihdam eden iş adamımızın başımızın üstünde yeri var"  diye konuştu.

"Her geçen gün bayi ağımız artırmakta"

TP Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürü Mutlu Gül, "sermayesi devletin, kazancı milletin' söylemiyle çıktıkları yolda, TP ismiyle Türkiye'nin her noktasında hizmet vermeye çalıştıklarını vurguladı.

Devletin güvenilir yüzünü akaryakıt sektöründe nihai tüketiciye ileten, bunun yanında devletin güler yüzünü de vatandaşla paylaşmak isteyen bir şirket olduklarına dikkati çeken Gül, şunları kaydetti:

"Bu kaliteyi ortaya koyabilecek işletmecilerimizle de buluştuğumuzda çok daha güzel faaliyetler ortaya çıkmaktadır. TP bugün, Türkiye'deki 85 akaryakıt dağıtım şirketi arasında 6'ncı sırada yer almaktadır. Burada 350'nci istasyonumuzun açılışını yapıyoruz. Her geçen gün bayi ağımız artırmakta. Her bir noktada değerli vatandaşlarımıza milli sermayenin, devlet sermayesinin güler yüzünü göstermekten gurur duyuyoruz."

Gül, isimlerine yakışır şekilde Türkiye'nin her yerinde olmak için gayret ettiklerini anlatarak, "Hamdolsun Van'da da Mardin'de de bayilik veriyoruz. TP verdiği hizmet noktasında en güvenilir petrol olma konusunda hızla ilerlemektedir. Güvenilirliğimizin yanı sıra ürün kalitemizde de ön plana çıkmak için çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Cirit ve protokol üyeleri tesisin açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tp'nin 350'nci İstasyonu Artvin'de Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement