TPAO Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

TPAO Futbol Turnuvası Sona Erdi

TPAO Futbol Turnuvası Sona Erdi

TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü tarafından kutlanan Bahar Şenlikleri çerçevesindeki Bahar Futbol Turnuvası bu yıl oynanan final maçıyla sona erdi.

25.06.2014 15:14  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak kutlanan Bahar Şenlikleri çerçevesindeki Bahar Futbol Turnuvası bu yıl oynanan final maçıyla sona erdi. Turnuvanın şampiyonu KTHM oldu.

TPAO personeli arasında dayanışmayı ve yakınlaşmayı pekiştirmek, personeli sosyal faaliyetlere motive ederek daha verimli çalışma ortamı sağlamak amacıyla 12 Mayıs 2014'te başlayan ve Sondajspor, Matkapspor, Karmaspor, Üretimspor, Birlikspor ve KTHM spor'un mücadele ettiği turnuvanın ikinciliğini Sondajspor, üçüncülüğünü ise, Üretimspor elde etti.

TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen turnuvanın bireysel ödülleri ise, şu şekilde dağıtıldı: Gol Kralı- Mutlu Alkan (13 Gol-Karmaspor), En İyi Kaleci- Halil Bozkurt (KTHM spor), En Centilmen Takım-Matkapspor, Yılın Teknik Adamı- Mesut Bener (Karmaspor).

Turnuvada dereceye girenlerin ödülleri düzenlenen törenle verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TPAO Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement