TPAO Kültür Kompleksi Hizmete Hazır - Son Dakika
Yerel

TPAO Kültür Kompleksi Hizmete Hazır

TPAO Kültür Kompleksi Hizmete Hazır

TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Demir, Bölge Müdürlüğü içerisinde yapılan kültür merkezini hizmete açtıklarını söyledi.

12.02.2013 14:15  Güncelleme: 14:16

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürü Halil Murat Demir, Bölge Müdürlüğü içerisinde yapılan kültür merkezini hizmete açtıklarını söyleyerek, kamu kurumlarının ve halkın bu kompleksten faydalanabileceği müjdesini verdi.

Adıyaman'a gelen üst düzey yöneticilerinin koordinasyon toplantılarında TPAO'nun kültür kompleksini kullanabileceğini ifade eden TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Halil Murat Demir, bunun dışında üst düzey komitelerinin, kamu kurumlarının ve halkında bu alanlardan istifade edebileceğini belirtti.

Bölge Müdürü Halil Murat Demir, "Kültür merkezi içerisinde 554 kişi kapasiteli bir konferans salonu yaptık. Bu konferans salonunu Adıyaman'daki kamu kurum kuruluşlarının ve halkımızın kullanımına sunacağız. Bu çalışmamız dışında OSB ile TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü arasında bulunan alana camii yaptık. Şuanda bu alanın dış çevre düzenlemesini yapıyoruz. Bu çalışmamız bittikten sonra camimizi Adıyaman halkının kullanımına açacağız. Hizmete açacağımız konferans salonumuzda çeşitli etkinlikler yapılabilir. Aynı zamanda kompleks içinde yaklaşık 80 kişilik bir toplantı salonu var. Bu toplantı salonumuzu kamunun hizmetine açarak, gerek ilimize gelecek olan üst düzey yöneticilerinin koordinasyon toplantıları gerekse üst düzey komite toplantıları için Adıyaman'ın kullanımına açacağız. 1992 yılında bölgemizde yapılan yapıların çoğu prefabrik yapılardan oluşmaktaydı. Yemekhanemizde prefabrik yapıydı. Yılların verdiği yıpranmayla yemekhanemiz bayağı eskiyerek, kullanılamaz hale gelmişti. Aynı komplekste 250 kişinin yemek yiyebileceği bir yemekhaneyi, salonu ve işçi sağlığı birimini faaliyete geçirdik. Bu birimde de doktor muayene odası ve laboratuvarımız yer almakta. Yeni kompleksimiz hem TPAO'ya hem de ilimize hayırlı olsun. Yeni toplantı salonumuzda diğer bölgelerde olmayan bir toplantı salonudur. Yeni kompleksimiz Adıyaman'ımızın yüz akıdır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TPAO Kültür Kompleksi Hizmete Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement