Trabzon'da Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da Seçim Güvenliği Toplantısı

Trabzon\'da Seçim Güvenliği Toplantısı

Bkan Güneş başkanlığında, seçimlerde alınacak önlemlerin değerlendirilmesi ve kurumlar asındaki koordinasyonun sağlanması amacıyla Trabzon'da valiler bölge toplantısı yapıldı.

21.04.2011 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Osman Güneş başkanlığında, seçimlerde alınacak önlemlerin değerlendirilmesi ve kurumlar asındaki koordinasyonun sağlanması amacıyla Trabzon'da valiler bölge toplantısı yapıldı. Novotel'de saat 09, 30'da başlayan toplantıya Bakan Güneş'in yanısıra Emniyet Genel Müdür Vekili Mustafa Bahrettin Demirer, Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Hüseyin Güçlü, Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt valileri, il jandarma komutanları ile emniyet müdürleri katıldı.

Toplantı öncesinde kısa bir açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Güneş, 12 Haziran milletvekili genel seçimlerinin sağlıklı yapılabilmesi için değişik bölgelerde toplantılar düzenlediklerini belirterek şunları söyledi: " Bize düşen görev, güven ve huzur ortamını tesis etmektir. Bütün amacımız, gayretimiz ve çabamız huzurlu bir seçim geçirilmesiyle ilgilidir. Valiliklerimiz ilgili personeli bir bilgilendirme eğitimine tabi tutmalı, onlara yeni düzenlemeleri mutlaka hatırlatmalı. Herkese Anayasal haklarını kullanma hakkını vererek bu seçimi huzur içinde geçirmeye gayret edeceğiz." Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Trabzon'da Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement