Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'a yönelik yapılan silahlı saldırıyı kınadı.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, her ne sebeple olursa olsun, insan hayatına kastetmenin bir insanlık suçu olduğu, bu noktadan hareketle Şakar'a yönelik saldırıyı şiddetle kınadıkları belirtildi.
Açıklamada, bu olayın son yıllarda Trabzon şehrinin imajına yönelik kirli oyunları tezgahlayanların iştahını kabartacağı vurgulanarak, şunlar kaydedildi:
"Bu nedenle olayın fail ya da faillerinin bir an önce yakalanıp, gerçeğin aydınlatılması gerekmektedir. Bu sağlanamadığı takdirde hem Trabzon'a hem de Trabzonspor'a yönelik spekülasyonların farklı boyutlarda aratacağı endişesini taşıdığımızı kamuoyuyla saygıyla paylaşır, Sayın Şakar'a geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."
- TRABZON
Son Dakika › Yerel › Trabzonspor Asbaşkanı Şakar'a Yönelik Silahlı Saldırı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.