Trabzonspor-Manisaspor Maçından Notlar - Son Dakika
Yerel

Trabzonspor-Manisaspor Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Manisaspor'u ağırlayan Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, Brezilyalı oyuncular Alanzinho ve Henrique'yi maç kadrosuna almazken, Colman'ı ise yedek soyundurdu.

03.01.2012 18:28

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Manisaspor'u ağırlayan Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, Brezilyalı oyuncular Alanzinho ve Henrique'yi maç kadrosuna almazken, Colman'ı ise yedek soyundurdu.

Devre arası Antalya Belek'te 5 günlük kamp yapan bordo-mavili takımın buradaki çalışmalarına izinli olarak geç katılan ve takımla birlikte çalışma fırsatı bulamayan Alanzinho ve Henrique, Manisaspor karşısında 18 kişilik kadroda yer alamadılar. Arjantinli oyuncu Gustova Colman ise teknik direktör Güneş tarafından bu sezon ilk kez yedek kulübesinde oturtuldu.

Şenol Güneş, sürpriz biçimde Colman'ın yerine genç oyuncu Aykut'a, Alanzinho'nun yokluğunda da Volkan Şen'e ilk 11'de görev verdi. Genç oyuncu Sercan Kaya da kendisine 18 kişilik kadroda yer buldu.

Trabzonspor'un devre arasında kadroya kattığı Olcan ve Jebrin ise transfer döneminin resmi olarak başlamaması nedeniyle kadroda yer alamadılar. Bu oyuncular maçı tribünden izlediler.

Karşılaşma öncesi Manisaspor'un esame listesinde yer alan Mehmet Güven sahaya çıkmazken, bu oyuncunun yerine Ahmet İlhan Özek görev yaptı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki maça bordo-mavili taraftarlar ilgi gösterdiler. Bazı tribünlerde yer yer boşluklar olduğu gözlenirken, yaklaşık 10 kişilik Manisaspor taraftarı da kendilerine ayrılan tribünden takımlarını desteklediler.

-Taraftarlara uyarı-

Trabzonspor Kulübü, karşılaşmaya gelen taraftarlara çeşitli uyarılarda bulundu.

Bordo-mavili kulübün ceza almaması için UEFA'nın saygı kampanyasına atıfta bulunularak yapılan uyarıda, rakibe ve hakeme yönelik hiçbir şekilde küfürlü tezahüratta bulunulmaması gerektiği ve sahaya yabancı madde atılmaması konusunda da taraftarların dikkati çekildi.

Tribünlerde otokontrolün önemi vurgulanırken, sağduyulu taraftarların gerekli gördükleri durumlarda güvenlik güçlerinden yardım talep etmeleri istendi.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzonspor-Manisaspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement