Trafik Ekipleri, Yanlış Yere Park Eden Araçlara Ceza Yazdı - Son Dakika
Yerel

Trafik Ekipleri, Yanlış Yere Park Eden Araçlara Ceza Yazdı

Trafik Ekipleri, Yanlış Yere Park Eden Araçlara Ceza Yazdı

Batman kent merkezinde trafik kurallarına uymayan ve özellikle yanlış park eden araçlara ceza kesildi.

07.07.2016 18:09

Hatalı park edenlere ceza

Batmanın önemli sorunlarından olan trafik sorununun önüne geçmek için trafik ekipleri denetimlerini arttırdı.

Trafik polisleri tarafından özellikle Bölge Devlet Hastanesi civarındaki trafiği rahatlatacak uygulama yapıldı.

Kentin trafik yoğunluğu fazla olan yerlerden Bölge Devlet Hastanesi civarında; yaya geçitlerinde, duraklarda, çift taraflı park eden ve uyarı levhalarına uymayarak trafik akışını olumsuz yönde etkileyen sürücülere ceza yağıyor.

Trafik polisleri hastane civarında hatalı parkların önüne geçebilmek için kural ihlali yapan sürücülere para ve araç çekme ceza uyguluyor.

Yapılan uygulamalarla trafik kazalarının önlenmesi ve trafik akışının düzenli bir şekilde akması sağlanmaya çalışılırken, bu uygulamaların aralıksız devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Trafik Ekipleri, Yanlış Yere Park Eden Araçlara Ceza Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement