Trakya'da "Lastik Otel" Uygulaması Araç Sahiplerinden Rağbet Görüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trakya'da "Lastik Otel" Uygulaması Araç Sahiplerinden Rağbet Görüyor

20.04.2015 14:30

Küçük ve Orta İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, (KOSGEB) girişimcisi Sebahat Paksoy, Trakya'da ilk kez başlattıkları "Lastik Otel" uygulamasının çift takım lastik kullanan sürücülerden büyük rağbet gördüğünü belirtti.

Küçük ve Orta İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, (KOSGEB) girişimcisi Sebahat Paksoy, Trakya'da ilk kez başlattıkları "Lastik Otel" uygulamasının çift takım lastik kullanan sürücülerden büyük rağbet gördüğünü belirtti.

Paksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çorlu ilçesinde oto lastik tamir atölyesi işletmeciliği yaptığını belirterek, dükkanına gelen müşterilerinin araçlarında lastik değişimi yaptıklarında yedek lastiklerini koyacak yer bulmakta sıkıntı çektiklerini tespit ettiklerini kaydetti.

Bunun üzerine sürücülerin bu konuda çektikleri sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla, "Lastik Otel" uygulmasını başlattıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Araç sahiplerinin büyük bir bölümü, daire tipi yerlerde toplu olarak yaşadığı için lastiklerini koymaya yer bulamayarak sıkıntı çekiyor. Lastik, kokan bir malzeme olduğundan evlerinde de muhafaza edemiyorlar. Bunun için  yazlık ve kışlık olarak çift takım lastik kullanan müşterilerimize 'lastik otel' hizmeti veriyoruz. İki takım lastiği olanlar, bu uygulamamıza büyük rağbet gösteriyor"

Paksoy, araç sahiplerinin bu uygulamadan oldukça memnun kaldığını belirterek, müşterilerinin lastik değişimini yaptıktan sonra yedek lastiklerini emanet alıp bir sezon boyunca muhafaza ettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trakya'da 'Lastik Otel' Uygulaması Araç Sahiplerinden Rağbet Görüyor - Son Dakika


Advertisement