Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Şube Başkanı Feda, Edirneli Emlakçı ve Ev Sahiplerine Yardım Çağrısında Bulundu(Şk) - Son Dakika
Yerel

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Şube Başkanı Feda, Edirneli Emlakçı ve Ev Sahiplerine Yardım Çağrısında Bulundu(Şk)

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda, emlakçı ve Edirneli ev sahiplerine; depremzedelere yardımcı olmaları çağrısı yaptı. Feda, “Emlakçılarımızdan deprem bölgesinden gelecek olan insanlardan kira, satın alma konusunda komisyon almamalarını rica ediyorum. Ayrıca ev sahiplerine de depremzedelere vermiş oldukları evlerden yarım kira, birkaç ay kira almamaları konusunda önerimiz olabilir" dedi.

10.02.2023 20:15  Güncelleme: 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda, emlakçı ve Edirneli ev sahiplerine; depremzedelere yardımcı olmaları çağrısı yaptı. Feda, "Emlakçılarımızdan deprem bölgesinden gelecek olan insanlardan kira, satın alma konusunda komisyon almamalarını rica ediyorum. Ayrıca ev sahiplerine de depremzedelere vermiş oldukları evlerden yarım kira, birkaç ay kira almamaları konusunda önerimiz olabilir" dedi.

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda, bugün yaptığı açıklamada; deprem bölgesinden kentte yerleşmeyi düşünen depremzedelere, Edirnelilerin yardım etmeleri konusunda çağrı yaptı. Feda, depremzedelerden emlakçı meslektaşlarının komisyon alamamaları ve Edirneli ev sahiplerinin ise birkaç ay kira almamaları önerisinde bulundu.

"BU KONUDA EDİRNE HALKINI DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRIYORUM"

Feda, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Evlatlarımız toprak ve göçük altında kaldılar. Dünyadaki en büyük felaketlerden biri… Sağ kalanlara Allah sabır versin rahmetli olanlara da başları sağ olsun diyelim. Nur içinde yatsınlar. Edirne'den bu konuda üstlerine düşeni yapmalarını isteyeceğim. Özellikle meslektaşlarımız, emlakçılarımız deprem bölgesinden gelecek olan insanlara kira, satın alma konusunda komisyon almamaları konusunda rica ediyorum veya güçleri varsa bir, yarım kira kendileri karşılayabilirse daha da iyi olur. Yardımlarımızı bu şekilde yaparsa daha geçerli olur. Ayrıca ev sahipleri olarak ev sahiplerinden ricam, vermiş oldukları evlerde yarım kira, birkaç ay kira almamaları konusunda önerimiz olabilir. İnsanlar zor durumda kaldı. Ayaklarında ayakkabı, çorabı üzerinde elbisesi, parası pulu, hiçbir şeyleri yok. Her şeylerini orada bırakarak geldiler. Bu konuda Edirne halkını duyarlı olmaya çağırıyorum."

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Şube Başkanı Feda, Edirneli Emlakçı ve Ev Sahiplerine Yardım Çağrısında Bulundu(Şk)
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Şube Başkanı Feda, Edirneli Emlakçı ve Ev Sahiplerine Yardım Çağrısında Bulundu(Şk) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement