Tüfad'dan Tecdespor Antrenörü Hakan Aydemir'e Plaket - Son Dakika
Yerel

Tüfad'dan Tecdespor Antrenörü Hakan Aydemir'e Plaket

Tüfad\'dan Tecdespor Antrenörü Hakan Aydemir\'e Plaket

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi, Tecdespor Antrenörü Hakan Aydemir'e, Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde gösterdiği başarıdan dolayı plaket takdim etti.

14.05.2013 13:45

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi, Tecdespor Antrenörü Hakan Aydemir'e, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde gösterdiği başarıdan dolayı plaket takdim etti.

Sezon başında başarılı antrenörlere plaket verme projesini başlatan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Malatya Şubesi, Tecdespor Antrenörü Hakan Aydemir'e, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde gösterdiği başarıdan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Aydemir'e plaketini takdim eden TÜFAD Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Sezer İnce, "TÜFAD Malatya Şubesi olarak şampiyon olan ve başarı sağlayan antrenörlerimize plaket verme geleneğimizi sürdürüyoruz. Bu sezon Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde başarılı olan Tecdespor Antrenörü Hakan Aydemir'i de başarısından ötürü kutlayarak, bu plaketi takdim ediyoruz" dedi.

Tecdespor Antrenörü Hakan Aydemir ise, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nin bu sezon zorlu geçtiğini kaydederek, "Tecdespor olarak ligi şampiyon tamamlamak için çok çalıştık. Bunu da başardık. Malatya İl Özel İdarespor ile play off müsabakası oynayacağız. Bu karşılaşmayı da kazanarak, BAL Ligine çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Aydemir, TÜFAD Malatya Şubesine kendisine gösterdiği ilgiden ve takdim ettiği plaketten dolayı teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüfad'dan Tecdespor Antrenörü Hakan Aydemir'e Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement