Tümsiad Heyetinden AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tümsiad Heyetinden AK Parti'ye Ziyaret

Tümsiad Heyetinden AK Parti\'ye Ziyaret
02.02.2015 13:01

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şubesi yöneticileri, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanlığını ziyaret etti.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şubesi yöneticileri, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanlığını ziyaret etti.

TÜMSİAD Konya Şube Başkan Yardımcısı İbrahim Bayrak başkanlığındaki heyet, yapılan kongre ile AK Parti Konya İl Başkanlığı görevine seçilen Musa Arat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İbrahim Bayrak TÜMSİAD Konya Şubesi hakkında bilgiler vererek, yaptıkları çalışmaları anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Musa Arat, Konya projeleri için sivil toplum kuruluşlarıyla daha sık bir araya gelip görüş alışverişinde bulunacaklarını belirtti. İl başkanı Arat, 7 Haziran'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri'nin önemine değinerek, seçimlerde Türkiye rekoru kırmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyarete, TÜMSİAD Konya Şubesi yöneticileri İlker Bol, H.Hüseyin Okuyucu, Mustafa Kara ve Mehmet Ertürk'te katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tümsiad Heyetinden AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika


Advertisement