Tunceli'de Minibüs Ücretlerine Zam Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tunceli'de Minibüs Ücretlerine Zam Yapıldı

Tunceli'de şehir içi minibüs taşıma ücretleri, 1 lira 25 kuruştan, 1,5 liraya yükseltildi.

26.02.2013 11:46  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de şehir içi minibüs taşıma ücretlerine zam yapıldı.

Şehir merkezi ile Atatürk Mahallesi arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüs ücretleri, 1 lira 25 kuruştan, 1,5 liraya yükseltildi.

Zam yapmaya mecbur olduklarını söyleyen Atatürk Mahallesi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Müslüm Evin, "Mazot, yağ, kasko, trafik sigortasına sürekli zam geliyor. Geçen yıl 240 lira olan trafik sigortası bin 300 lira olmuş. Biz de mecburen zam yapmak zorunda kaldık. Dilekçemizle şoförler odasına başvurduk. Valilik, belediye, şoförler odası ile esnaf ve sanatkarlar odası durumu değerlendirip bir ücret tarifesi belirliyor. Bize yazı 30.09.2012'de geldi. Ama biz bekletmiştik. Bugünden itibaren yeni ücret tarifesini uygulamaya başladık" diye konuştu.

- Çemişgezek'te Vergi Haftası kutlamalarına başlandı-

Çemişgezek'te Vergi Haftası dolayısıyla etkinlikler başladı.

Çemişgezek Mal Müdürü Cihat Güneş ve maliye personelinin Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan etkinlikler kapsamında Kaymakam Ali İkram Tuna, makamında ziyaret edildi.

Kaymakam Tuna, Güneş'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile mükellefleri de ziyaret edeceklerini söyleyen Güneş, ilçede çeşitli yerlere Vergi Haftası ile ilgili afişler astıklarını belirtti.

Cihat Güneş, "Maliye ve mükellefler arasında sağlam ve güven temeline dayalı ilişkilerin devamının sağlanmasını amaçlıyoruz. Verginin, toplumun kalkınmasında ve ekonominin büyümesindeki rolü, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmelidir. Verginin gönüllü olarak ödeme alışkanlığı kamuoyuna kazandırılmalıdır. Biz de bu amaçla çalışmalar yürütmekteyiz" dedi.

Muhabir: Fatma Çıray

Yayıncı: Cemal Coşkun - TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli'de Minibüs Ücretlerine Zam Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement