Türel ve Bulut'a Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Türel ve Bulut'a Tam Destek

Türel ve Bulut\'a Tam Destek

Eski Milletvekilleri Ali Karataş, Mehmet Baysarı, Muratpaşa eski Belediye Başkanlarından Mehmet Manavoğlu, Hüseyin Bodur ve Hüseyin Tecim gibi siyasetçi ve kanaat önderleri bir araya geldikleri Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ve Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut’a desteklerini açıkladı.

25.02.2014 16:15

Eski Milletvekilleri Ali Karataş, Mehmet Baysarı, Muratpaşa eski Belediye Başkanlarından Mehmet Manavoğlu, Hüseyin Bodur ve Hüseyin Tecim gibi siyasetçi ve kanaat önderleri bir araya geldikleri Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ve Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut'a desteklerini açıkladı.

BİR ARAYA GELDİLER

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Doğruyol Partisi ve Demokrat Parti'nin eski yöneticileri ve kanaat önderlerinin desteğini aldı. Muratpaşa eski Belediye Başkanlarından Mehmet Manavoğlu, DYP eski Milletvekillerinden Ali Karataş ve Mehmet Baysarı, DYP ve DP eski il başkanlarından Hüseyin Bodur ve Hüseyin Tecim'in de aralarında bulunduğu eski demokratlar, kahvaltıda bir araya geldikleri Menderes Türel ile Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut'a desteklerini açıkladı.

TÜREL, "DESTEK OLAN HİÇ KİMSEYİ MAHÇUP ETMEYECEĞİM"

Buluşmada konuşan Menderes Türel, her biri Antalya siyasetinin köşe taşı olan, isimlerini Antalya siyasetine altın harflerle yazdıran tecrübeli siyasetçiler ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu anlattı. Ailesi siyasetin içinde olduğu için çocukluğunun siyasetle iç içe geçtiğini aktaran Türel, her birini çocukluğundan itibaren tanıdığı, yanlarında büyüdüğü, tecrübeli siyasetçilerin verdiği desteğin kendisi için çok önemli olduğunu kaydetti. Hayatı boyunca hiç kimseyi mahcup etmediğini, bundan sonra da etmeyeceğini dile getiren Türel "Bir tek kişiye mahcup olmaktansa siyasetini bırakırım" dedi.

"SEÇİMİ HEP BERABER KAZANACAĞIZ"

Bir araya geldiği isimlerin, siyaset yapılacak, siyaset konuşulacak isimler olmadığını, hasbihal yapacağı büyükleri olduğunu belirten Menderes Türel, Antalya'yı birlik ve beraberlik içinde yönetmek istediklerinin altını çizdi. Menderes Türel, "Bu seçimi ben kazanmayacağım, bu seçimi hep beraber kazanacağız" İfadelerini kullandı. Genç yaşında çok önemli görevlere gelmiş biri olarak amacının makam ve mevki olmadığının altını çizen Türel "Bizim derdimiz hizmet, amacımız hizmet. Biz Antalya'ya hizmet etmek için göreve talibiz" dedi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde kendisine "Milletvekili olup Ankara'ya gidecekmişsiniz." diyen gazetecilere "Ben Antalya'ya hizmet etmeyi iki, üç bakanlığa değişmem" cevabını verdiğini hatırlatan Türel, 5 yıldır hizmete susayan Antalya'ya hizmet etmek istediğini ifade etti.

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut da verdikleri destek için eski demokratlara teşekkür etti.

Doğru Yol Partisi ile Demokrat Parti'nin ünlü isimleri ise yaptıkları konuşmalarda hem desteklerini açıkladı hem de tavsiyelerde bulundu. Belediye Başkan adaylarının seçim çalışmalarını meydanlarda hız kesmeden sürdürdüğüne değinen Abdurrahman Fırtına, "Bize düşen ise kulis faaliyetlerinde bulunmaktır" İfadelerini kullandı.

Doğru Yol Partisi eski İl Başkanlarından Hüseyin Bodur ise "Burada bulunma amacımız belli. Ben başkan adaylarımızdan kırsala önem vermelerini istiyorum" dedi.

Mehmet Manavoğlu ise "Menderes Türel'i çocukluğumdan beri tanırım inşallah hem Cihan Bulut'u, hem Menderes Türel'i istediği makamda görürüm" dedi.

Beraber siyaset yaptıkları insanlarla bulunmaktan keyif aldığını söyleyen Mehmet Baysarı da "Siyasette özel hayatımızda yapamayacağımızın arkasında durmayacağımız yerlerde görüntü vermeyiz. Kime inanıyorsak kiminle berabersek hiç bir zaman çizgimizi değiştirmekten onunla beraber olmaktan çekinmedik. Antalya artık partilerle değil şahıslarla değerlendirilmeli" ifadelerini kullandı.

Eski Milletvekili Ali Karataş ise "Gönlünü millete, hizmete adamış adaylar diliyorum. Umdukları makamda görmek hepimizi mutlu eder" şeklinde konuştu.

Toplantıya Kemal Açıkalın, Adnan Ünol, Hayri Bilginez, Mustafa Özalp, Bayram Avcı, Mehmet Başaran, Hasan Canöz, Özcan Açıksöz, Süleyman Kıvrak, Mustafa Pıhlız, Haydar Canıberk, Mustafa Hayan, Yakup Kahya, Ali Gökay, Seyfettin Serttaş, Abdullah Yoy, Necip Piyon, Murat Hakay, Nafiz Temiz, Zühtü Çomuz, Halil İleri, Hüseyin Yecim, Mustafa Aktepe, Hasan Eroğlu, Sait Koca, Mehmet Tekin, Veysel Barut, Hasan İnce, Bayram Şam, Hüseyin Öztaş, Ahmet Öztürk, Ferdi Başkan ve Şenol Yavuz katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türel ve Bulut'a Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement