Turgut Besi Adalet Mücadelesini Kazandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Turgut Besi Adalet Mücadelesini Kazandı

Turgut Besi Adalet Mücadelesini Kazandı
08.12.2015 16:01

Hakkari ilinin bugüne kadar yetiştirdiği tek hakim olan Turgut Besi, uzun yıllar süren adalet mücadelesini kazandı.

Hakkari ilinin bugüne kadar yetiştirdiği tek hakim olan Turgut Besi, uzun yıllar süren adalet mücadelesini kazandı.

Antalya ve Batman illerinde görevini ifa ettikten sonra Kahramanmaraş'a asliye ceza hakimi olarak atanan Turgut Besi, görevini ifa ederken bir komplo sonucu görevinden uzaklaştırıldı. Uzun yıllar adalet mücadelesine devam eden Turgut Besi, Hakkari Barosu'nun üye avukatı olarak mesleğine tekrar kavuştu.

Bugün düzenlenen törenle sertifikasına kavuşan Turgut Besi, geçte olsa adaletin yerini bulduğu için sevindiğini ve bundan sonra avukat olarak adalete hizmet edeceğini söyledi.

Baro Başkan Yardımcısı Av. İsmail Şen ise, Turgut Besi'nin üyeleri olmasının gurur verici olduğunu ve tecrübelerinden faydalanacağını belirtti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgut Besi Adalet Mücadelesini Kazandı - Son Dakika


Advertisement