Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatının 168.Kuruluş Yıldönümü Kırklareli'de, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş'ın Atatürk Heykeli'ne çelenk sunması ile başladı.

10.04.2013 16:48  Güncelleme: 16:49

Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü Kırklareli'de, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş'ın Atatürk Heykeli'ne çelenk sunması ile başladı. Çelenk sunam töreninin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla etkinlikler Kültür Merkezi'nde devam etti.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş burada yaptığı konuşmasında; "toplumun her alanda gelişmesi, kalkınması için gerekli temek unsurların başında güvenlik gelir" dedi.

Güvenliğin olmadığı bir ülkede demokrasi ve insan haklarından söz edilemeyeceğini vurgulayan Aktaş;

"Teşkilatımız demokrasiye, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne inanarak görevini başarıyla icra etmektedir.

Modern dünyadaki gelişmelere paralel olarak alanındaki değişimleri yakından takip eden ve kendini sürekli yenileyen kurumumuz suç ve suçluyla mücadelesini daha etkin bir şekilde sürdürmektedir. Hizmet kalitesini arttırmak ve sorunlara farklı çözüm yolları geliştirmek için geleneksel yöntemlerden farklı olarak kurum içi bireysel gelişimin önünü açan performans kriterlerini başarıyla ve etkin bir şekilde kullanmaktadır. Suçun oluşması ve suçlunun izlenerek yakalanması sürecinde teşkilatımız hukuk kuralları içerisinde suçluları yakalayarak en kısa sürede adalete teslim etmek için var gücüyle çalışmaktadır"dedi.

Aktaş'ın konuşmasının ardından Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü münasebeti ile yapılan şiir, resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kutlama programı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Kırklareli Emniyet'in hazırlamış olduğu klip gösterisi ile devam etti. Program Hüsamettin Mehmet Ateş Anaokulu öğrencilerinin gösterisinin ardından son buldu.

10.04.2013 16: 23: 08

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement