Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Batman Vali Vekili Aksoy: "Ülkemiz bir değişim içerisinde, önemli bir anlayış değişikliği sürüyor.

10.04.2014 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Vali Vekili Şevket Ertuğ Aksoy, "Ülkemiz bir değişim içerisinde, önemli bir anlayış değişikliği sürüyor. Türkiye, bundan böyle daha çağdaş, daha demokratik bir Türkiye olmak istiyor. Bu konuda bütün ulusumuz bütün iradesini ortaya koymuştur" dedi.

Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Batman Polisevinde verilen resepsiyonda konuşan Vali Vekili Aksoy, "tüm birimlerdeki polislerin gece-gündüz demeden, canlarını hiçe sayarak, büyük bir fedakarlıkla görev yaptıklarını" söyledi.

"Bildiğiniz gibi ülkemiz bir değişim içerisinde, önemli bir anlayış değişikliği sürüyor. Türkiye, bundan böyle daha çağdaş, daha demokratik bir Türkiye olmak istiyor. Bu konuda bütün ulusumuz bütün iradesini ortaya koydu" diyen Aksoy, bu çerçevede bütün kamu kurumlarının ve emniyet teşkilatının bu gelişime, bu sürece ayak uydurmasının kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Aksoy, insan haklarına saygılı, hukuka sonuna kadar bağlı, iyi yetişmiş, araç gereç olarak güçlenmiş Türk polisinin, Türkiye'nin bu gelişme yolunda, çağdaşlaşma yolunda çok önemli katkı sağlayacağını düşündüğünü ifade etti.

Resepsiyona, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam, Başsavcı Muhammed Emre Ejder, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ile çok sayıda davetli katıldı. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement