Türk Telekom'un "Kobi Dolu Anadolu Zirvesi" - Son Dakika
Yerel

Türk Telekom'un "Kobi Dolu Anadolu Zirvesi"

Türk Telekom'un KOBİ Dolu Anadolu Zirvesi etkinliğinin son durağı Antalya oldu.

18.12.2014 12:03

Türk Telekom'un KOBİ'leri teknolojiyle buluşturmak ve markalaşma sürecinde onlara yol göstermek amacıyla başlattığı "KOBİ Dolu Anadolu Zirvesi"nin bu yılki son etkinliği Antalya'da gerçekleştirildi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, söz konusu zirvede KOBİ'lere dijital dünyada daha güçlü bir marka olmanın yolları anlatıldı.

Zirvede konuşan Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, KOBİ'lerin Türkiye ekonomisine yatırım ve istihdam anlamında önemli katkılar sağladığını, bu nedenle kurum olarak KOBİ'lerle bir araya gelmeyi çok önemsediklerini kaydetti.

Türk Telekom'un uzman kadrolarının KOBİ'lerle birebir görüşüp teknoloji danışmanlığı yaptığını kaydeden Şimşek, "Gelişmiş fiber optik altyapımız üzerinden sunduğumuz uçtan uca teknoloji çözümlerimiz ile KOBİ'lerin yanında yer alıyoruz. KOBİ'lerimize teknolojik altyapımız, gelişmiş ses ve genişbant çözümlerimiz ile hız ve verim kazandırmayı, böylece global anlamda da rekabet güçlerini artırmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Şirket KOBİ Dolu Anadolu Zirvesi etkinliği çerçevesinde Ankara, İzmit, Bursa, Samsun, Adana, Eskişehir ve Antalya olmak üzere 7 ili ziyaret etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Telekom'un 'Kobi Dolu Anadolu Zirvesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement