Türkiye Barolar Birliği Başkanı Bayburt Belediye Başkanı ile Görüştü - Son Dakika
Yerel

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Bayburt Belediye Başkanı ile Görüştü

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Bayburt Belediye Başkanı ile Görüştü

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Ramiz Erinç Sağkan, Bayburt Barosu Başkanı Av. Serkan Pekmezci ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yle araya geldi. Bayburt Belediye Başkanı Pekmezci, misafirlerine Bayburt'un tarihi ve kültürel kimliğinden bahsetti ve Barolar Birliği Başkanı Sağkan'ı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Pekmezci'ye gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Sağkan ise plaket takdim etti.

13.10.2023 10:52

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Ramiz Erinç Sağkan, Bayburt Barosu Başkanı Av. Serkan Pekmezci ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yle araya geldi.

Misafirlerine Bayburt'un tarihi ve kültürel kimliğinden bahseden Başkan Pekmezci, Barolar Birliği Başkanı Sağkan'ı Bayburt'ta ve Bayburt Belediyesinde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Başkan Pekmezci'ye kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Sağkan ise çalışmalarında başarı temennisinde bulunarak plaket takdim etti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Barolar Birliği Başkanı Bayburt Belediye Başkanı ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement