Giresun İl Kültür Müdrlüğünce düzenlenen Karadeniz-Giresun Bisiklet Festivali kapsamında Türkiye genelinden yaklaşık 200 bisikletçi Karadeniz yaylalarında tur gerçekleştirecek.
İl Kültür Müdürü Hulusi Güleç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, festivalin 29 Temmuz Çarşamba günü şehir merkezinden Kümbet Yaylası'na araçlarla intikalle başlayacağını söyledi.
Yaylada konaklayacak bisikletçilerin 30 Temmuz Perşembe günü tura başlayacaklarını ifade eden Güleç, "Kümbet Yaylası'ndan başlayacak turla Kulakkaya Yaylası'na intikal edilecek. 31 Temmuz Cuma günü ise Kulakkaya'dan Bektaş Yaylası'na gidilecek, daha sonra ise bu yayladan şehir merkezine gelinecek. 1 Ağustos Cumartesi günü ise festivalin kapanışını yapacağız" dedi.
Son Dakika › Yerel › Türkiye'deki Bisikletçiler Karadeniz Yaylalarında Buluşacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.