Türkiye Gençlik Konfederasyonu'ndan Ülke Genelinde Ağaç Dikme Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Türkiye Gençlik Konfederasyonu'ndan Ülke Genelinde Ağaç Dikme Kampanyası

Türkiye Gençlik Konfederasyonu\'ndan Ülke Genelinde Ağaç Dikme Kampanyası

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Hakan Özal ve Adana İl Başkanı Hatice Nazlı Yakıcı önderliğinde ülke genelinde ‘70 Milyon İnsan, 70 Bin Kitap, 70 Bin Fidan, Gelecek Zaman Projesi’ başlatıldı.

30.05.2014 14:19

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Hakan Özal ve Adana İl Başkanı Hatice Nazlı Yakıcı önderliğinde ülke genelinde '70 Milyon İnsan, 70 Bin Kitap, 70 Bin Fidan, Gelecek Zaman Projesi' başlatıldı.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Hakan Özal, yaptığı açıklamada, "Ülkemizde ilk defa festival düzeyinde liseli ve üniversiteli gençlerimizin katıldığı, sosyal sorumluluk projesi içinde daha aktif olarak öğrencilerin sosyal yönlerinin öne çıkarıldığı, bir proje başlattık. Ülkemiz sınırları içerisinde belirlenen pilot illerde, lise, üniversite ve çocuk esirgeme kurumundaki gençleri bir araya getirerek, oturum, söyleşi, kitap imza günü, valilik ve belediyelerin göstermiş olduğu alanda fidan dikme günlerini şenlik programına dahil ettik. Bu birliktelikten gençlerin gelecekteki hedeflerine ufuk açması umudunu taşıyoruz. Adana Merkez olmak üzere bütün ilçelerde hatıra ormanları yapacağız ve bizde sonra gelen nesillere daha yeşil ve daha yaşanılır bir Adana bırakacağız" dedi.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Adana teşkilatının başlatmış olduğu ağaç dikme kampanyasına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tam destek verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Gençlik Konfederasyonu'ndan Ülke Genelinde Ağaç Dikme Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement