Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kadirli Şubesi'nden Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kadirli Şubesi'nden Etkinlik

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kadirli Şubesi tarafından şehit babalarına yönelik etkinlik düzenlendi.

13.06.2014 17:11

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kadirli Şubesi tarafından şehit babalarına yönelik etkinlik düzenlendi.

Dernek Başkanı Tayfun Çiftçi, 15 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar Günü münasebetiyle Karatepe Park Otel'de şehit babalarıyla bir araya geldi.

Şehit babalarına çeşitli hediyeler veren Çiftçi, yaptığı konuşmada, yılın şehit babası olarak şehit babalarını seçtiklerini belirterek, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını söyledi.

Evladını vatan uğruna toprağa veren şehit babaları ile gurur duyduğunu ifade eden Çiftçi, "Sizler en kıymetli varlığı olan yirmili yaşlarda evlatlarını kara toprağın bağrına veren ve bununla gurur duyması gereken babalarsınız. Bir evladınız ve başkanınız olarak ellerinizden öpüyorum. Bu toprakları kimden ve nasıl aldığımız apaçık ortadadır. Egemenlik bir milletin iffeti, namusu bayrak da onun simgesidir. Türk bayrağını o gönderden indirenleri bu millet asla affetmeyecektir" dedi.

Çiftçi'nin şehit babalarının elini öperek, günün anısına çeşitli hediyeler vermesiyle program sona erdi. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kadirli Şubesi'nden Etkinlik - Son Dakika


Advertisement