Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 24. hafta maçında Fenerbahçe, Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 73-55 yendi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 24. hafta maçında Fenerbahçe, Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 73-55 yendi.

Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 21-15 önde kapayan Fenerbahçe, devreyi de 44-30 önde tamamladı.

İkinci yarıda Tina Charles ile etkili olan sarı-lacivertliler, 3. periyodun bitiminde farkı 16 sayıya (61-45) çıkardı. Son çeyrekte rahat bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, salondan 73-55 galip ayrıldı.

Bu sonuçla ligdeki galibiyet sayısını 18'e çıkaran sarı-lacivertliler, puanını da 42'ye yükseltti. Hatay ekibi ise ligdeki 18. mağlubiyetini aldı.

Kaynak: AA

Advertisement