Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Futbol 2.Ligi 5.Grup'ta yer alan Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Spor, kendi sahasında Kayseri Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldu.

03.11.2013 17:06

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi 5. Grup'ta yer alan Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Spor, kendi sahasında Kayseri Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldu.

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde ilk sezonunu geçiren Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi, Kayseri Gençlerbirliği ile Korkut Ata Üniversitesi Stadı'nda karşılaştı. Bülent Çenet, Tahir Başsarı ve Utku Bora Canlı hakem üçlüsünün yönettiği maçı konuk ekip 2-0 kazandı.

Kayseri temsilcisinin gollerini 19. dakikada Tahibe Nur Ketük ve 34. dakikada Şeyma Yücel attı. İkinci yarıda her iki takım da gol kaydedemeyince maçı konuk takım 2-0 kazandı.

Maçtan sonra açıklama yapan Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Spor Antrenörü Veysel Karaca, "Bu sene bu lige ilk defa katıldık. Dolayısıyla hem takımı oluşturmada hem de hazırlık anlamında yeterli zamanımız olmadı. Diğer yandan takım oyuncularım ilk defa birbiri ile oynuyor. Yani takım daha oturmadı. İnşallah birinci devreyi bu şekilde geçiştirdikten sonra devre arasında hem takviye yaparak hem de oyuncularımın birbirini tanımış olması ile ikinci devrede daha iyi sonuçlar alacağımızı ümit ediyorum. Ben yine de oyuncularımı böyle tecrübeli bir takıma karşı verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement