Türkiye Küçük Millet Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Türkiye Küçük Millet Meclisi Toplantısı Yapıldı

Türkiye Küçük Millet Meclisi Toplantısı Yapıldı

Türkiye Küçük Millet Meclisi tarafından basın açıklaması düzenlendi.

30.09.2014 12:38

Türkiye Küçük Millet Meclisi tarafından basın açıklaması düzenlendi.

Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, Türkiye Küçük Millet Meclisi İl Hamalı Avukat Ferhat Çakır, dernek, vakıf, sendika yöneticisi ve bazı davetliler katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Türkiye Küçük Millet Meclisi Kayseri'nin en büyük meclislerinden birisi. Dertlerin ortaya dökülebileceği bir meclis oluyor. AK Partimizde bu meclisleri önemsiyor. Buradaki konuları AK Partimizde raporuna alıyor. Burada ortak bir görüşte hakim oluyor. Bu görüşü de biz partimize bildiriyoruz. Bütün toplantılarda berber olmayı istiyorum. İnşallah hayırlara vesile olur" dedi.

Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş ise, "Türkiye Küçük Millet Meclisi çalışmalarına başlayalı 6 yıl kadar oldu. Amaç halkın tercihlerini, görüşlerini meclise yansıtmak. Küçük Millet Meclisi çalışmalarına da aracılık yapmak. Bugün 22 ilde Küçük Millet Meclisi çalışmaları devam ediyor. Bu illerin büyük kısmının büyük iller olduğunu düşünürsek millet meclisindeki vekillerin yüzde 70'e yakını bu toplantılara katılmış, destek vermiş, buralardan bir noktada etkilenmiş ve ortak paydayı incelemiş, halkın nabzının ne olduğunu takip etmeye çalışmışlardır. Kayseri Küçük Millet Meclisi de kurulduğu günden bu yana Türkiye'de en istikrarlı yürüyen meclis salonlarından birisidir" diye konuştu.

Türkiye Küçük Millet Meclisi İl Hamalı Avukat Ferhat Çakır da, "Demokrasi kültürü, bir arada yaşama kültürü bizim yüzyıllar öncesinden getirdiğimiz geleneğimizde mevcut. Türkiye'deki bütün toplum kesimlerini kucaklayan bir girişimin içerisinde bulunmaktan şeref duyduğumu belirtmek istiyorum. Bunun hamalı olmaktan da gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Küçük Millet Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement