Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Adana Demirspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Gökoğlu, Galatasaray ile yapacakları Türkiye Kupası maçında sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi
Gökoğlu, Adana Demirspor Kulübü tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray maçı hazırlandıklarının sürdüğünü belirtti.
Güçlü bir kadroyla Galatasaray'ın karşısına çıkacaklarını ve mavi lacivertli formayı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Gökoğlu, şunları kaydetti:
"Galatasaray ile yapacağımız Türkiye Kupası maçında Demirspor'a yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz. Tabii ki haddimizi de biliyoruz. Futbolun ne getireceğini hiç kimse bilmez, sonuç belli olmaz" diye konuştu.
Takımda 6 futbolcuyu gönderdiklerini ve yeni 4 futbolcu alacaklarını belirten Gökoğlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.
Gökoğlu, "Teknik heyetin raporu doğrultusunda bize uyum sağlayamayan kendilerine bel bağladığımız, ligin üstünde futbolcular vardı. Bunlardan verim alamayınca yolumuzu ayırdık" dedi.
- ADANA
Son Dakika › Yerel › Türkiye Kupası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?