Türkiye Plaj Futbolu Ligi'nin Son Etabı Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Türkiye Plaj Futbolu Ligi'nin Son Etabı Tamamlandı

Türkiye Plaj Futbolu Ligi\'nin Son Etabı Tamamlandı

Türkiye Plaj Futbolu Ligi'nde etaplar üç gün süren Kuşadası bölümüyle tamamlandı.

16.09.2013 11:00  Güncelleme: 11:04

Türkiye Plaj Futbolu Ligi'nde etaplar üç gün süren Kuşadası bölümüyle tamamlandı. Kuşadası etabında Beşiktaş Plaj Futbolu takımı şampiyon oldu ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Kuşadası Belediyei'nin katkılarıyla gerçekleştirilen Türkiye Plaj Futbolu Şampiyonasının Kuşadası'ndaki 16. Son etabı Sahil Siteleri'ndeki Zitur bölgesinde oluşturulan plajda yapıldı. 3 gün boyunca büyük çekişme içerisinde geçen maçlar sonunda Beşiktaş ve Kuşadası plaj futbolu takımları finale çıktı. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, MHP Ayın Milletvekili Ali Uzunırmak ve Buharkent Belediye Başkanı Yusuf Vural'ın da izlediği final maçını 4-3 kazanan Beşiktaş, Türkiye Plaj Futbolu Ligi'nin Kuşaddası'ndaki 16. ve son etabını şampiyon olarak tamladı. Beşiktaş plaj futbolu takımı, bu başarısıyla Türkiye finallerine katılmayı garantiledi.

Turnuva'da Buharkentspor'u 7-5 mağlup eden Kuşadası Yıldız Fener takımı ise 3. oldu.Turnuvanın en değerli oyuncusu Beşiktaş'tan Tamer Ay, en iyi kalecisi Beşiktaş'tan Ahmet Muhammed Tombaki ve gol kralı ise Buharkent'ten Ufuk Torbalı oldu. Turnuva'da dereceye giren takımlar ve sporcular ödüllerini Kaymakam Aksoy, milletvekili Uzunırmak ve Buharkent Belediye Başkanı Yusuf Vural'ın elinden aldı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ayrıca, turnuvanın gerçekleşmesine katkılarından dolayı Kuşadası Belediyesi'ne şilt verildi.

Bu arada, Türkiye Plaj Futbolu Ligi etapları Kuşadası'ndaki maçlar ile tamlanmış oldu. Plaj futbolunda Türkiye Finalleri ise etap birincilerinin katılımıyla, 3 Ekim - 9 Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek ve finaller sonunda Türkiye Plaj Futbolu Ligi Şampiyonu belli olacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Plaj Futbolu Ligi'nin Son Etabı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement