Türkiye Rekortmeninden Gülsar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türkiye Rekortmeninden Gülsar'a Ziyaret

Türkiye Rekortmeninden Gülsar\'a Ziyaret

1500 metrede Türkiye rekoru kırarak birinci olan Songül Konak, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ı makamında ziyaret etti.

19.02.2013 10:21  Güncelleme: 10:25

Türkiye Atletizm Salon Şampiyonası yıldızlar kategorisinde 1500 metrede Türkiye rekoru kırarak birinci olan Songül Konak, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ı makamında ziyaret etti. Aynı şampiyonada 800 metrede de birinciliği kimseye bırakmayan Faik Çelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Songül'ü olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin'de kutladı.

Türkiye Atletizm Salon Şampiyonası yıldızlar kategorisinde 1500 ve 800 metrelerde birinciliği kimseye bırakmayan ve Faik Çelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Songül Konak'a İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin'den kutlama geldi. Songül'ü makamında kabul eden ve elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Atilla Gülsar, "Bursa'da son yıllarda devlet ve millet işbirliği ile eğitime önemli yatırımlar yapılıyor. Bu yatırımlar çerçevesinde okullarımıza kazandırılan spor salonlarının, ülkemiz adına başarılı sporcular yetişmesine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Songül başta olmak üzere bu salonlardan nice olimpiyat şampiyonları yetişeceğine inanıyorum" dedi.

Songül, Atilla Gülsar'ın ardından olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin ile bir araya geldi.

Olimpiyat şampiyonu, kendisi gibi orta mesafe koşucusu olan Songül'ün 1500 metrede kırdığı Türkiye rekorunu kutladı. Aslı Çakır Alptekin, Songül'ün azimli ve başarılı çalışmaları sonucunda geleceğin olimpiyat şampiyonu olabileceğine inandığını ifade etti. Deneyimlerini Songül'le paylaşan Aslı "Okul yıllarımda hedefime emin adımlarla yaklaşabilmek için sürekli çalıştım ve beni ortaokuldaki Beden Eğitimi öğretmenim keşfetti. Yakaladığım başarıyı ona borçluyum. Bugün ben de bir öğretmenim ve yetenekli olan öğrencilerimle başarıya giden yolda hızla yürümek için sabırsızlanıyorum. Songül, okulu ve Bursa için çok önemli bir gurur kaynağı. Elde ettiği başarılar sonucunda milli takımımıza girmeyi başaran Songül'ün çok geçmeden adını dünyaya duyuracağından eminim' diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde Belarus'ta yapılacak yarışlarda ülkemizi temsil edecek olan Songül, kendisini kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü ve Olimpiyat Şampiyonuna teşekkür etti. Songül Konak, "Hedefim 2016 Olimpiyatlarında Aslı abla gibi ülkemi en güzel şekilde temsil ederek bir kez daha İstiklal Marşımızı dünyaya dinletmektir' şeklinde konuştu.

(MA-

19.02.2013 10: 00: 03

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Rekortmeninden Gülsar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement