Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Ligi Müsabakaları - Son Dakika
Yerel

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Ligi Müsabakaları

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig müsabakaları başladı.

15.12.2015 14:18

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig müsabakaları başladı.

Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Harun Tunçel, Üniversite Yerleşkesi'ndeki Spor Salonu'nda düzenlenen açılışı seremonisinde, fiili olarak bir başarılı takım olacağını hatırlatarak, asıl kazanılacak olanın arkadaşlık, dostluk ve kardeşlik olacağını söyledi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Başkanlığı Şube Müdürü ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Battal Yılmaz ise Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun yılda 55 branşta 30 bine yakın sporcu öğrenci ile 160 üniversite 65 ilde gerçekleştirdiği organizasyonların ülkenin en büyük spor organizasyonlarından biri olduğunu anımsattı.

Öğrencilerin müsabakalara katılarak spor yapmanın zevkini, sporcu olmanın onurunu ve mensubu olduğunuz üniversiteyi, akademik kültürü temsil etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Yılmaz, sporun sevgi, barış ve kardeşliği anlatan ortak dilini konuştuklarını kaydetti.

Üniversite Salonu'nda, oynanan grup birinciliği karşılaşmaların ilk gününde, bayanlarda Afyon Kocatepe Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini 3-0 yendi. Müsabakalar 19 Aralık'ta sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Ligi Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement