Tuzla'da Engellerimiz Engel Değil Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Tuzla'da Engellerimiz Engel Değil Etkinliği Düzenlendi

Tuzla\'da Engellerimiz Engel Değil Etkinliği Düzenlendi

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısının, 3. Geleneksel Engellerimiz Engel Değil etkinliğinde engelli çocuklar yeteneklerini sergiledi.

15.01.2014 17:05  Güncelleme: 17:20

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nın "3. Geleneksel Engellerimiz Engel Değil" etkinliğinde, zihinsel, fiziksel, işitme ve konuşma engelli çocuklar yeteneklerini sergiledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gönül Elleri Çarşısı Engelliler Komisyonu koordinasyonunda, Kadın Kent Gönüllüleri'nin desteği ve ücretsiz hizmet sunan öğretmenlerin eğitimiyle 50 engelli çocuk, İdris Güllüce Kültür Merkezi'nde sahneye çıktı.

Etkinliğe, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve eşi Fatma Yazıcı ve vatandaşlar katıldı.

Sunuculuğunu oyuncu Şoray Uzun'un yaptığı etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Engelliler Komisyonu'na kayıtlı çocuklardan oluşan koro, Samanyolu şarkısını seslendirdi. Etkinlik, çocukların drama ile halk oyunları ve pandomim gösterileriyle devam etti.

Etkinlikte konuşan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Gönül Elleri Çarşısı" projesinin en keyif aldığı çalışmalardan biri olduğunu belirterek, "Gönül Elleri Çarşısı, kadınların emeği ve bizim lojistik desteğimizle toplumun sosyal dezavantajlı her kesimine ulaşıyor. Kamu kurumlarını engelsiz hizmet sunacak bir yapıya getirdik. Sosyal ve kültürel hayatta da engelli kardeşlerimizle beraber olmaya devam ediyoruz. Tuzla daha engelsiz ve engelli kardeşlerimizle birlikte daha güzel" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tuzla'da Engellerimiz Engel Değil Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement