Uaü, Üçüncü Yılına İddialı Girdi - Son Dakika
Yerel

Uaü, Üçüncü Yılına İddialı Girdi

Uaü, Üçüncü Yılına İddialı Girdi

Mütevelli Heyeti Başkanlığını iş adamı Fettah Tamince’nin yaptığı Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) üçüncü eğitim dönemi için kayıtlarına devam ediyor.

04.09.2014 11:10

Mütevelli Heyeti Başkanlığını iş adamı Fettah Tamince'nin yaptığı Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) üçüncü eğitim dönemi için kayıtlarına devam ediyor.

Bu sene uluslararası öğrenciler hariç, Türkiye'den 500 yeni öğrencinin tercih ettiği UAÜ'ye ilk 9 binden 24 öğrenci kayıt yaptırırken, 115 yeni kayıt ile en çok öğrenci alan fakülte Hukuk Fakültesi oldu. İlk 9 bindeki 24 öğrencinin 19'unun UAÜ Hukuk Fakültesi'ni tercih etmesi, Uluslararası Antalya Üniversitesi'nin mühendislik ve turizmden sonra hukukta da markalaşmayı başardığını gösterdi.

UAÜ Rektörü Prof. Cihat Göktepe, kayıt günlerinde ilgili birimleri dolaştı. Rektör Göktepe öğrenci ve velileri ile görüşerek, izlenim ve düşüncelerini aldı. Arzu eden veliler Prof. Göktepe'yi makamında da ziyaret etme imkanı buldu.

"Bu yıl Türkiye'den 500 öğrencimiz üniversitemize kayıt hakkı kazandı" diyen Prof. Cihat Göktepe, öğrencileri kutladığını ifade ederek, "Kendilerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Üniversitemizdeki yaşamlarında kişisel, bilimsel ve sosyal gelişimlerini azami derecede artırmaları; huzurlu, kaliteli, çok kültürlü ve özgür ortamımızda mutlu olmalarını diliyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uaü, Üçüncü Yılına İddialı Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement