Uçar: "Gönül Rahatlığı ile Aday Adayı Oldum" - Son Dakika
Yerel

Uçar: "Gönül Rahatlığı ile Aday Adayı Oldum"

Uçar: "Gönül Rahatlığı ile Aday Adayı Oldum"

AK Parti Tokat Milletvekili Aday Adayı Ecz. Tuğba Uçar, TBMM’ne başörtüsü ile girmelerindeki engelin kaldırılmış olmasından dolayı gönül rahatlığı ile milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu söyledi.

05.03.2015 17:30

AK Parti Tokat Milletvekili Aday Adayı Ecz. Tuğba Uçar, TBMM'ne başörtüsü ile girmelerindeki engelin kaldırılmış olmasından dolayı gönül rahatlığı ile milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu söyledi.

Tokat'ta seçim çalışmaları kapsamında yerel ve ulusal basın temsilcilerini ziyaret eden Uçar, seçim sürecini değerlendirdi. Başörtülü olarak sıkıntılı günler geçirenlerden birisi olduğunu ifade eden Uçar, "Başörtülülerin bundan sonra önün açılmış olması, bizim de başımızın örtük ama beyimiz örtük olmadığı, geleceğe daha güzel şeyler katabileceğimizin göstergesi olacak. Hayatta üç şeyden mutluyum. Bunlardan birincisi İman Hatip Lisesi'nde okumak. İkincisi ben başka bölümler isterken babamın eczacılık bölümünü seçtirmesi. Üçüncüsü ise okulumu bitirdiğimde AK Parti ile tanışarak il yönetiminde görev almak oldu. Bunlar benim için en güzel, hayat verici değerler" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uçar: 'Gönül Rahatlığı ile Aday Adayı Oldum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement