Ülkücüler, Ali Metin Tokdemir'i Ölümünün 18. Yılında Andı - Son Dakika
Yerel

Ülkücüler, Ali Metin Tokdemir'i Ölümünün 18. Yılında Andı

Ülkücüler, Ali Metin Tokdemir\'i Ölümünün 18. Yılında Andı

Nazilli Ülkü Ocağı, 8 Aralık 1995 yılında trafik kazasında yaşamını yitiren, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ali Metin Tokdemir'in ruhuna lokma hayrı düzenledi.
Nazilli eski Ülkü Ocağı binası önünde düzenlenen lokma hayrına, Nazilli Belediye...

11.12.2013 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Ülkü Ocağı, 8 Aralık 1995 yılında trafik kazasında yaşamını yitiren, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ali Metin Tokdemir'in ruhuna lokma hayrı düzenledi.

Nazilli eski Ülkü Ocağı binası önünde düzenlenen lokma hayrına, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Seval Koşar, Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı Olgun Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın eski milletvekili adayı Ahmet Kaya ve çok sayıda ülkücü genç katıldı.

Ali Metin Tokdemir'in ölümünün 18. yılında lokma hayrı yaptıklarını dile getiren Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat; "Ülkü Ocakları olarak kırk dört yıllık mazimize bakarak bile destanlar yazılabilir fakat biz, beş bin yıllık tarihimizi yaşayabilecek, yaşatabilecek ve tüm dünyaya gösterebilecek güç ve inançtayız. Bu gücü ve inancı töremizden ve dinimizden almaktayız. İşte töre ve dinimizin birleşmesinden bugün içinde olmak gurur duyduğumuz ülkümüz doğmuştur. Yaşamadıktan ve yaşatamadıktan sonra 'ülkücüyüm' diye gezmenin kimseye faydası yoktur. Böyle dolaşanların nasıl anıldıkları ile Rahmetli Ali Metin Tokdemir'in nasıl anıldığının muhasebesini iyi yapmak gerekir. Davasıyla yatıp kalmayan, caddede, sokakta, okulda kısacası her yerde davası ve ülküsüyle beraber olmayan arkadaşlarımızdan başta kendisi olmak üzere kimse bir fayda beklemesin. Birer dava eri, ülkü neferi olduğunuzu düşünerek bugün rahmetli Ali Metin Tokdemir'in ardından "Ardında bıraktığın davada binlerce Bozkurt Ali Metin Tokdemir olmak üzere yürümektedir. Gözün arkada kalmasın. Mekanın cennet olsun" diye seslendi. Program Yasin-i Şerif okunarak dualarla sonlandırıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkücüler, Ali Metin Tokdemir'i Ölümünün 18. Yılında Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement