"Uluslararası Ordu Edebiyat Festivali" - Son Dakika
Yerel

"Uluslararası Ordu Edebiyat Festivali"

Dördüncü “Uluslararası Ordu Edebiyat Festivali”nin 03 06 Ekim tarihleri arasında düzenleneceği bildirildi

15.09.2013 14:09

Ordu Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Ordu Edebiyat Festivali'nin 03-06 Ekim tarihleri arasında düzenleneceği bildirildi.

Ordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, dünyanın farklı coğrafyalarından şair ve yazarların Karadeniz'in incisi Ordu'da buluşacağı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Ordu Edebiyat Festivali'nin 03-06 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Konusu "Sinema Yazarlığı" olan  bu yılki festivale; Danimarka, Hırvatistan, Fransa, Slovakya, Bulgaristan, Sırbistan, Suriye, Cezayir  ve Türkiye'den bir çok Şair ve Yazar katılacak. Festivalde ayrıca Eleştirmen Yazar Üstün Akmen, Milliyet Gazetesi Yazarı Mehveş Evin, Gazeteci-Yazar Mustafa Mutlu, Oyuncu Orhan Alkaya, Atlas Gazetesi Yazarı Murat Köksal ve Tansu Şarman,  Yazar Yılmaz Karakoyunlu'nun yanı sıra bir çok Şair, Yazar ve Yönetmen yer alacak. Festival boyunca ise film gösterileri, yazarlar Evi'nde atölye çalışmaları, okul ziyaretleri, konser ve paneller düzenlenecek. Etkinliğe tüm Ordulular davetlidir." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Uluslararası Ordu Edebiyat Festivali' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement