Uluslararası Organik Fuar'dan Başkan Tatı'ya Davet - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Organik Fuar'dan Başkan Tatı'ya Davet

Uluslararası Organik Fuar\'dan Başkan Tatı\'ya Davet

düzenleyecekleri uluslararası organik fuara davet etti.

12.12.2012 11:55

Sırbistan'ın Novi Pazar Şehri Belediye Başkanı Meho Mahmutoviç, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'yı ziyaret etti ve bu yıl ikincisini

düzenleyecekleri uluslararası organik fuara davet etti.

Novi Pazar Belediye Başkanı Meho Mahmutoviç, Meclis Başkanı Fuat Baçiçanin, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sulyeviç, Turizm Müdürü Haris Gegiç, Sancak Dostları Platformu Başkanı Salih Akgül, Adana Bosna Hersek Kardeşlik Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Kasım Gül ve İzmir Bosna Hersek Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Ömer Oruç ile birlikte Başkan Ercan Tatı'yı makamında ziyaret etti.

Buca Belediye Başkan Yardımcısı Suat Nezir'inde katıldığı ziyarette Novi Pazar Belediye Başkanı Meho Mahmutoviç, Novi Pazar'ın organik tarıma çok uygun bir şehir olduğunu ve ürünlerini tüm Avrupa'ya duyurabilmek için geçen yıl ilkini gerçekleştirdikleri 'Uluslararası Organik Fuar'na Başkan Ercan Tatı'yı davet etti. Mahmutoviç, "Kosova-Karadağ-Sırbistan'ın kesiştiği bölgede bulunan şehrimiz coğrafi konumu gereği ile organik tarımda öncü şehirlerdendir. Bizde şehrimizin bu özelliğini tüm Avrupa'ya duyurabilmek için geçen yıl ilkini düzenlediğimiz uluslararası organik fuarımızın 20 Nisan'da ikincisini gerçekleştireceğiz. Sizi de aramızda görmek bizi onurlandıracaktır" dedi.

(BK-)

12.12.2012 11: 28: 09

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslararası Organik Fuar'dan Başkan Tatı'ya Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement