Üniversite Öğrencilerinden Giyim ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Üniversite Öğrencilerinden Giyim ve Kırtasiye Yardımı

06.01.2013 14:03

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Özel Umut Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Özel Umut Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Alaplı MYO öğretim görevlisi Ömer Dereli, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında okullarda nelere ihtiyaç olduğunu tespit ederek yardımda bulunmaya çalıştıklarını söyledi.

Bankacılık bölümünden 7 öğrencinin Rehabilitasyon Merkezinde çalışma yaparak ellerinden gelen tüm gayretleri gösterdiklerini ifade eden Dereli, şöyle konuştu:

"Bu yıl sosyal sorumluluk projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'yle işbirliği yaparak tüm okullarımızda ne gibi çalışmalar ve yardımlar yapabiliriz diyerek görüş alış verişinde bulunduk. Bankacılık Bölümü 2. sınıf öğrencilerimizle rehabilitasyon merkezine gelerek burada bulunan engelli öğrencilerimize kırtasiye ve kıyafet yardımında bulunduk. Projede çalışan bu öğrencilerimiz gayet başarılı oldular. Öğrencilerime ve Rehabilitasyon merkezi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum."

Muhabir: Cem Sürmeneli/ Ferdi Akıllı

Yayıncı: Sinan Özmüş - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencilerinden Giyim ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika


Advertisement