Ünye Müftüsü Yığman: "Ünye'ye Diyanet Sitesi Kazandırmak İçin Çalışmalara Başladık" - Son Dakika
Yerel

Ünye Müftüsü Yığman: "Ünye'ye Diyanet Sitesi Kazandırmak İçin Çalışmalara Başladık"

Ünye Müftüsü Aydın Yığman, "Ünye'ye diyanet sitesi kazandırmak için çalışmalara başladık" dedi.

03.01.2012 17:40

Ünye Müftüsü Aydın Yığman, "Ünye'ye diyanet sitesi kazandırmak için çalışmalara başladık" dedi.

Yığman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ünye Müftülüğü'nün hizmetlerini tam olarak yerine getirebilmesi amacıyla çok amaçlı diyanet sitesi çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Ünye Hükümet Konağı içinde müftülük hizmeti verdiklerini, mevcut alanın hizmetleri sağlamak için yeterli olmadığını ifade eden Yığman, şunları kaydetti:

"Ünye, 350 din görevlisiyle, bir il kadar görevlisi olan bir ilçemizdir. Bu ihtiyaca binaen diyanet sitesi ihtiyacımız doğmuştur. Bu konuyla ilgili Ünye Belediyesi'yle görüşerek yer talebinde bulunduk. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bize Çınarlık Mahallesi'nde bir yer verdiler. Biraz park alanını, biraz da o bölgede bulunan ve cami için ayrılan alanı değerlendireceğiz. İçinde müftülük hizmet binası, diyanet evi, misafirhanesi, 500 kişilik konferans salonu olan bir kompleks düşünüyoruz. Örnek bir yapı olsun istiyoruz. Müftülük sitesi olarak şuanda Ordu ve ilçelerinde sitesi olmayan birkaç ilçeden birisiyiz. Ünye'ye diyanet sitesi kazandırmak için çalışmalara başladık."

- ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye Müftüsü Yığman: 'Ünye'ye Diyanet Sitesi Kazandırmak İçin Çalışmalara Başladık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement