Urfaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Urfaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Urfaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

PTT 1. Lig'de bu hafta Adanaspor ile karşılaşacak olan sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor, Adanaspor hazırlıklarını GAP Vadisi Tesisleri'nde sürdürdü.

15.04.2014 11:56

Morallerin yüksek olduğu teknik heyet ve futbolcular zorlu karşılaşma öncesi galibiyete odaklandıklarını söyledi. Ligin 36'ıncı haftasında evinde oynayacağı Adanaspor maçı için taraftar desteğini tekrar dile getiren sarı yeşilli ekip, özellikle passolig kartı uyarısını yeniledi.

Şanlıurfaspor teknik Direktörü Hüseyin Dağ yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşu, dar alanda kısa pas ve dayanıklılık çalışması yaptı. Yarı alandaki çift kale maçın ardından bazı futbolcular şut çalışması yaparak idmanları sürdürdü. Futbolcuların neşeli olduğu görülen antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Çalışmalarla ilgili bir değerlendirmede bulunan Teknik Hoca Hüseyin Dağ, taraftarların Adana maçı için tribünlere akın etmesini istedi.

Dağ, "Son haftalarda takım olarak iyi bir çıkış yakaladık, umarım bunu sezon sonuna kadar sürdürürüz. Şimdi önümüzde çalışacağımız bir hafta var ve bu süreyi en iyi şekilde değerlendirerek Adanaspor maçına hazırlanacağız. Son haftalardaki mücadelemiz taraftarları mutlu ediyor, böyle olunca da takıma sahip çıkıyorlar. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Urfaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement