Urla CHP'de Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı - Son Dakika
Yerel

Urla CHP'de Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı

Urla CHP\'de Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı

Urla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu birlik ve dayanışma kahvaltısı Urla Seyr-ü Sefa Tesisleri’nde gerçekleşti.

23.02.2015 11:30

Urla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları'nın düzenlemiş olduğu birlik ve dayanışma kahvaltısı Urla Seyr-ü Sefa Tesisleri'nde gerçekleşti.

Kahvaltıya 22. Dönem İzmir Milletvekili Bülent Baratalı, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, CHP Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz, Belediye Meclisi Üyeleri, CHP Urla İlçe Teşkilatı'nın yönetim kurulu üyeleri, milletvekili aday adayları, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Sarıküse ve sivil toplum örgütleri katıldı.

" Türkiye'nin kurtuluş savaşından sonra 90 yılı aşkın bir süredir oluşturduğu, Atatürk ilke ve devrimleriyle yoğrulmuş laik cumhuriyet rejimimiz ve tüm değerlerimiz cumhuriyet tarihinde olmadığı kadar tehdit altında" diyerek sözlerine başlayan CHP Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz, "Ülkemizin CHP'ye en çok ihtiyaç duyduğu ve bundan sonrada en çok ihtiyaç duyacağı bir süreçten geçiriyoruz" dedi.

Gezi olayında hayatını kaybeden gençleri ve geçtiğimiz günlerde tüm Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Arslan'ı saygıyla andığını dile getiren Yalaz, " Denizleri, gençlerimizi anlayın. Gençlerine kıyma ey güzel ülkem" diyerek sözlerine son verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla CHP'de Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement