Uşak Belediye Başkanı Erdoğan."Çevre Yolu Tamamlandığında, Kentteki İki Organize Sanayi Bölgesi... - Son Dakika
Yerel

Uşak Belediye Başkanı Erdoğan."Çevre Yolu Tamamlandığında, Kentteki İki Organize Sanayi Bölgesi...

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, "Çevre yolu tamamlandığında, kentteki iki organize sanayi bölgesi birbirine bağlanacak"dedi.

13.01.2012 17:49

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, "Çevre yolu tamamlandığında, kentteki iki organize sanayi bölgesi birbirine bağlanacak"dedi.

Ali Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Uşak'ın 10 yıldır çevre yolu projesinin hayata geçirilmesini beklediğini dile getirdi.

Erdoğan, şöyle konuştu:

"Çevre yolu ihalesi, geçtiğimiz günlerde yapıldı. Kentin güney kesiminden geçecek çevre yolu, 30 kilometre uzunluğunda olacak ve 60 milyon liraya mal olacak. Çevre yolu ile Ankara-İzmir hızlı tren ve oto yol projeleri, birbirlerine entegre şekilde gerçekleşecek. Çevre yolu tamamlandığında, kentteki iki organize sanayi bölgesi birbirine bağlanacak."

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a projeye verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Çevre yolu projesi hayata geçtiğinde, şehir merkezini mevcut İzmir-Ankara yoluna taşımayı hedefliyoruz. Yeni Devlet Hastanesi ve Adliye Sarayı gibi yatırımlar, bu yolda inşa ediliyor. Şehirler arası otobüs terminalini, Şeker Fabrikası yakınlarına taşıyacağız. Birçok banka ve kamu kurumu da bu alana çıkacak. Bazı bankalar şimdiden yol üzerinde şube açmaya başladı. Otobüs terminalini taşıdığımızda, belediye binasını mevcut otogara taşımak istiyoruz. Kentsel dönüşüm projesi de bu anlamda büyük önem taşıyor."

- UŞAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak Belediye Başkanı Erdoğan.'Çevre Yolu Tamamlandığında, Kentteki İki Organize Sanayi Bölgesi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement