Siirt'te Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü İmzalandı

Siirt\'te Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü İmzalandı

Siirt'te, KOSGEB ile TSO arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi protokolü imzalandı.

30.04.2014 09:22  Güncelleme: 09:21

Siirt'te KOSGEB ile Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) arasında "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" protokolü imzalandı.

KOSGEB Siirt Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve TSO işbirliği ile düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" protokolü, KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç ile TSO Başkanvekili Nedim Kuzu arasında imzalandı.

KOSGEB İl Müdürlüğü'nün Siirt'te yeni kurulduğunu anımsatan Kuzu, KOSGEB'in ilk protokolünü Siirt TSO ile imzaladığını belirtti.

"KOSGEB'in Siirt'imize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız KOSGEB'in de desteğiyle devam ediyor. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nden mezun olanlar yeni bir iş kurmaları halinde KOSGEB'in 30 bin lira kadar hibe ve 70 bin liraya kadar da faizsiz geri ödemeli olmak üzere 100 bin lira girişimcilik desteğinden yararlanabilecek" diyen Kuzu, KOSGEB desteklerinden Siirt işletmelerinin daha fazla yararlanması gerektiğini bildirdi.

KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç ise, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" ile başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, istihdamın artırılması ve yerel dinamiklere dayalı girişimciliğin desteklenmesini amaçladıklarını söyledi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement