Uyuyan Güzel" Minik İzleyicileriyle Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Uyuyan Güzel" Minik İzleyicileriyle Buluşuyor

Uyuyan Güzel" Minik İzleyicileriyle Buluşuyor

Antalya Devlet Opera ve Balesi, minik seyircileri için “Uyuyan Güzel” adlı müzikli çocuk oyununu 20 Ekim ve 27 Ekim’de Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahneleyecek.

17.10.2014 11:16

Antalya Devlet Opera ve Balesi, minik seyircileri için "Uyuyan Güzel" adlı müzikli çocuk oyununu 20 Ekim ve 27 Ekim'de Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde sahneleyecek.

Grimm kardeşlerin masalından yola çıkılarak farklı karakterlerin de oyuna katılmasıyla çocukların beğenerek ve eğlenerek izleyeceği oyun olan "Uyuyan Güzel"de iyiliğin her zaman kötülük karşısında kazandığı anlatılırken hayvan ve doğa sevgisi vurgulanıyor.

Melodileri Selmi Andak'a ait olan oyunun metin yazarı ise Gürçil Çeliktaş. Fatih Şanal'ın sahnelediği eserin dekoratörü A. Öncel Kandemir, kostüm kreatörü ise Gazal Erten. Koreografisi Esra Taner'e, ışık tasarımı ise Mustafa Eski'ye ait olan eserde Prenses'i Heyecan G. C. Yakan, Prens'i Zafer İşgören, Leylak Perisi'ni Serap Demirhan, Bıdık'ı Mahir Seyrek, Sırık'ı Toygarhan Atuner, Baş Nazır'ı Onur Alpaslan, Cango'yu Ercan H. Uğur, Mango'yu Sinem S. Baddal, Kraliçe'yi Arzu Aydoğdumu, Kral'ı Baturalp Bilgili, Salkım Söğüt Perisi'ni Selda Serdar, Altın Asma Perisi'ni Müge Yıldıran, Lale Perisi'ni Müge Günaydın ve Kötülük Perisi'ni Semiha Boran canlandırıyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uyuyan Güzel' Minik İzleyicileriyle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement