'Uzakta Bir Kardeşim Var' Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

'Uzakta Bir Kardeşim Var' Sergisi Açıldı

\'Uzakta Bir Kardeşim Var\' Sergisi Açıldı

'Uzakta Bir Kardeşim Var' projesi kapsamında, Çaldıran'da ve Muğla'da düzenlenen şiir ve resim dallarında ortaya çıkan eserler sergilendi.

22.05.2013 16:38  Güncelleme: 16:40

'Uzakta Bir Kardeşim Var' projesi kapsamında, Van'ın Çaldıran İlçesinde ve Muğla'da düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim dallarında ortaya çıkan eserler sergilendi.

Van'ın Çaldıran ilçesinden 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri için Muğla'ya gelen 110 kişilik öğretmen ve öğrenci grubunun katıldığı sergi sonrası öğrenciler Vali Vekili Salih Gürhan tarafından Van'a uğurlandı.

Muğla Valiliği ve Özel Piri Reis Eğitim Kurumları tarafından yürütülen proje kapsamında 18 Mayıs'ta Muğla'ya gelen Çaldıranlı öğrenciler, 4 gün boyunca Bodrum, Marmaris, Fethiye, Dalaman, Milas ve Ula'nın Akyaka beldesini gezdi.

Proje kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Van'da ve Muğla'da düzenlenen şiir, kompozisyon ve hikaye dallarında yapılan yarışmada dereceye giren eserler, Muğla merkezdeki halk pazarı girişinde sergilendi. Sergi açılışın ardından Muğla Valiliği'ne gelen öğrenciler, Vali Vekili Salih Gürhan ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Van'a uğurladı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Uzakta Bir Kardeşim Var' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement