Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Sempozyumu Bülent Ecevit Üniversitesi'nde başladı.
Bülent Ecevit Üniversitesi'nde gerçekleştirilen ve dört gün sürecek olan sempozyuma, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda akademisyen katılıyor.
Bülent Ecevit Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'nın ortaklaşa olarak düzenlediği sempozyuma, Zonguldak Valiliği, Zonguldak Belediyesi, TÜBİTAK, EARSel gibi kamu kurumları başta olmak üzere özel kuruluşlar da destekliyor.
Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Uzaktan Algılama Yöntemlerinin konuşulacağı sempozyumda çok sayıda da bildiri sunulacak. Sempozyumun son gününde ise ödüller verilecek. Amasra ve Safranbolu gezileri ile dört günlük program sona erecek. - ZONGULDAK
Son Dakika › Yerel › Uzal-Cbs 2012 Sempozyumu Beü'de Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.